Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
(0599) 671 300

Robertus Mechanisatie laat in de Tuin en Park winkel een geselecteerd aantal VIKING tuinmachines zien, echter vanzelfsprekend zijn alle VIKING producten leverbaar. Robertus Mechanisatie adviseert u graag bij het zoeken van de ideale VIKING machine voor uw tuin. Stel een vraag aan onze Tuin en Park verkoopspecialisten, plan een afspraak of kom langs in de Tuin en Park winkel van Robertus Mechanisatie.

VIKING productrange

Viking loopmaaiers ME, MA en MB 
ME. Uw gazon is kleiner dan 800 m²? Er zijn niet teveel obstakels voor een kabel? Kies dan voor een lichte en compacte elektrische grasmaaier van VIKING. Zo’n grasmachine zorgt ervoor dat u geluidsarm en zonder uitlaatgassen maait…

MA. U wil stil en zonder uitlaatgassen werken, maar houdt niet zo van een kabel? Dan kunt u best voor een grasmaaier kiezen op accu. Zo’n maaimachine wordt aangedreven door een erg krachtige lithium-ion accu, die te combineren is met STIHL accumachines. De MA serie accumaaiers zorgt ervoor dat u moeiteloos maar toch erg stil uw gras maait – zonder draad, wel te verstaan…

MB. De MB benzine grasmaaiers overtuigen door hun uitstekende snijcapaciteiten en groot bedieningscomfort. Een maaimachine op benzine is de beste keuze voor wie grote of oneffen oppervlakken moet maaien. Zo’n grasmaaier op benzine bestaat in heel wat uitvoeringen, bijvoorbeeld met wielaandrijving, innovatieve ReadyStart, Elektrostart of de praktische messenremkoppeling.

Viking verticuteermachines LB en LE
De verticuteermachines van VIKING zorgen ervoor dat u ook op lange termijn veel plezier van uw gazon heeft. Met hun metalen messen dragen zij ertoe bij dat uw gazon lucht en licht krijgt en zo een dichte groei. Onkruid, mos, oud snijafval en wijd verspreid vervilt gras worden met het verticuteren verwijderd. Geef uw gazon een herstelkuur en maak er een groene oase van.

Viking hakselaars GE en GB
De ideale tuinhelpers voor het reduceren van het volume aan organisch materiaal, voor de productie van mulchmateriaal en voor de voorbereiding van waardevolle stoffen voor het composteren.

VIKING en Robertus Mechanisatie

VIKING ontwikkelt en produceert tuinmachines die qua technologie en comfort het onderhoud van uw tuin efficiënter maken én het nuttige aan het aangename koppelen. Al 30 jaar staat VIKING - als dochteronderneming van de STIHL groep - voor kwaliteit, advies en service. VIKING tuinmachines worden door gespecialiseerde vakhandelaars uit het STIHL-VIKING dealernetwerk verkocht. Robertus Mechanisatie behoort tot dit netwerk en mag zich VIKING specialist noemen. 

Op de website van VIKING is informatie over alle machines uit de productrange te vinden.
Door hier te klikken opent de VIKING website in een nieuw venster.