(0599) 671 300
(0599) 671 300
Landbouwmachines

Landbouwmechanisatie

Onze werkplaats is uitgerust met moderne gereedschappen, diagnose- en meetapparatuur. Door kennis, ervaring en voortdurende scholing van onze vaste medewerkers zijn wij op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Het onderdelenmagazijn is voorzien van een ruime voorraad onderdelen van onze hoofdmerken. Daarnaast is er een ruime voorraad van onderdelen ten behoeve van Tuin en Park machines en zijn er algemene mechanisatie gerelateerde onderdelen aanwezig in ons magazijn. Op de 'Onze merken' pagina vindt u een overzicht van ons merkenpakket. Kom vooral eens bij ons langs, onze verkopers en servicemedewerkers adviseren u graag! Voor vragen kunt u ons ook bellen of mailen.

Werkplaats

In onze moderne en goed uitgeruste werkplaats repareren en onderhouden wij uw tractoren, landbouwmachines en werktuigen. Met onze mobiele servicedienst verrichten wij ook reparaties en onderhoud op locatie. Met ons vaste team van medewerkers zijn wij in staat door kennis, ervaring en voortdurende scholing EXPERT service te verlenen. Het persoonlijke contact en onze betrokkenheid bij uw onderneming staan centraal. Op ons kunt u rekenen!

Bandenservice

Voor bandreparaties, (de)montage van banden of levering van nieuwe of gebruikte banden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een banden (de)montage apparaat waarmee wij snel en veilig kunnen werken. Bent u op zoek naar nieuwe of gebruikte banden of wielen? Wij leveren u graag uit onze voorraad of geven een passend advies.

Laser uitlijnen

Vroegtijdige en ongelijke slijtage van landbouwbanden zijn vaak het gevolg van een niet goed uitgelijnde trekker. Met speciaal voor landbouwvoertuigen ontwikkelde laser uitlijnapparatuur zetten wij elke trekker op het juiste spoor. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Diagnose

Met merk specifieke diagnose apparatuur zijn wij in staat om bij de steeds complexere machines storingen uit te lezen, systemen te kalibreren en bijvoorbeeld software updates door te voeren. Deze diagnose tools dragen bij aan het efficiënt verhelpen van een storing en zorgen ervoor dat de software van uw machine actueel blijft.

Slangenpers

Hydraulische slang defect of aan vervanging toe? Wij maken de meest voorkomende hydraulische slangen voor u op maat met onze slangenpersmachine en ruime voorraad hydraulische onderdelen. Kom langs of neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Aircoservice

Met een volautomatisch aircoservicestation onderhouden en repareren wij aircosystemen van uw trekker of landbouwmachine. Met airco onderhoud zorgt u ervoor dat de airconditioning optimaal koelt en voorkomt u schade aan het systeem. Aircoservice kunnen wij merk onafhankelijk uitvoeren, onze werkplaats informeert u graag over de mogelijkheden.

Hydrotest

Hydraulische test en diagnoseapparatuur stelt ons in staat de werking van hydraulische systemen te controleren, testen en defecten op te sporen. Onze digitale meetapparatuur meet bijvoorbeeld druk, flow of temperatuur en is in staat de gemeten data te loggen.

Vermogenstest

Het uitvoeren van een vermogensmeting aan uw trekker is mogelijk door middel van onze AW-dynamometer. Deze vermogenstester wordt ingezet voor duurtesten en om diagnose te stellen, daarnaast kunnen door nauwkeurige metingen vermogens en koppel grafieken worden gemaakt. De dynamometer stelt ons in staat praktijksituaties na te bootsen.

VA-keur

Ons bedrijf is VA-keur gecertifieerd, dit houdt in dat wij uw arbeidsmiddelen en elektrische gereedschappen mogen keuren. Aan de hand van het VA-keur inspectiesysteem keuren onze speciaal daarvoor opgeleide keurmeesters volgens vastgelegde procedures uw machines. De keurmeesters voorzien goedgekeurde machines van een VA-keur sticker.

Het VA-keurmerk is breed toepasbaar voor allerhande arbeidsmiddelen: van klein elektrisch – of motor aangedreven handgereedschap, ladders/trappen, steigers, aanhangwagens, werkplaatsapparatuur, 400/380 volts machines, las- en snijapparatuur tot grote machines die worden ingezet in de agrarische sector, de groenvoorziening, de infra- en cultuurtechnische sector en/of de interne transportsector.

VA-keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan.

Door uw machines regelmatig te laten keuren door een VA-keuringsbedrijf voldoen uw machines aan de huidige geldende veiligheidseisen en dragen zij bij aan betere ARBO-omstandigheden. Het VA-keurmerk geniet het vertrouwen van de Arbeidsinspectie. Wilt u uw trekker, landbouwmachine, heftruck of andere bedrijfsmiddelen laten keuren? Neem contact op met onze werkplaats voor informatie en een afspraak.

SKL-keuringsstation

Als erkend SKL-keuringsbedrijf beschikken wij over moderne apparatuur en gediplomeerde keurmeesters om periodieke keuringen aan verdeelapparatuur voor gewasbeschermingsmiddelen uit te voeren. Wettelijk gezien mag verdeelapparatuur alleen worden gebruikt als deze voorzien is van een officieel goedkeuringsbewijs. Voor informatie en een afspraak kunt u contact opnemen met onze werkplaats, wij helpen u graag verder.

Magazijn

Ons magazijn is voorzien van een ruime voorraad van de meest gangbare onderdelen van onze hoofdmerken en algemene technische onderdelen. Samen met onze vaste leveranciers en middels nachtlevering kunnen wij in de meeste gevallen onderdelen binnen 24 uur leveren. Zelf op regelmatige basis technische onderdelen online bestellen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden! Klik hier om in te loggen bij de Kramp online shop.

Interesseformulier