Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
(0599) 671 300

Robertus Mechanisatie laat in de Tuin en Park winkel een geselecteerd aantal STIHL tuinmachines zien, echter vanzelfsprekend zijn alle STIHL producten leverbaar. Robertus Mechanisatie adviseert u graag bij het zoeken van de ideale STIHL machine voor uw tuin. Stel een vraag aan onze Tuin en Park verkoopspecialisten, plan een afspraak of kom langs in de Tuin en Park winkel van Robertus Mechanisatie.

Stihl productrange

Stihl Accumachines
Of u nu een particuliere of professionele gebruiker bent, STIHL biedt voor iedereen de gepaste accumachine. Het STIHL AccuSysteem bevat machines van hoge kwaliteit in verschillende vermogenklassen voor het snoeien van heggen, het maaien van gazons (VIKING), het trimmen van graskanten, het verwijderen van bladeren, het reinigen van paden en het zagen van hout. Binnen één AccuSysteem kunnen de batterijen door alle machines gebruikt worden.

Stihl kettingzagen MS, MSE en MSA
Al meer dan 85 jaar geeft STIHL de toon aan in de ontwikkeling van de motorzagen. Innovatieve techniek, ergonomische vormgeving en de hoogste kwaliteit hebben de STIHL motorzagen tot het best verkopende motorzaagmerk gemaakt. STIHL motorzagen zijn er voor de meest uiteenlopende eisen : van de compacte hobbyzaag tot de beresterke profizaag met een vermogensspectrum van 1,2 tot 6,4 kW (1,6 tot 8,7 PK).

Stihl grastrimmers en bosmaaiers FS, FSE en FSA
Op moeilijk terrein en vooral overal waar de grasmaaier niet bij kan, zijn de kantenmaaiers, grastrimmers en bosmaaiers van STIHL in hun element. Afhankelijk van het motorvermogen en het snijgereedschap zijn de mogelijkheden uiteenlopend: van maaien langs grasperken tot het rooien van dicht struikgewas.

 

Stihl heggenscharen HS, HSE en HSA
STIHL heggenscharen en heggenscharen op steel zijn echte specialisten overal waar u ze nodig heeft. STIHL benzineheggenscharen zijn speciaal ontworpen voor het park-en landschaponderhoud en grote privéterreinen. De STIHL heggenscharen op steel zijn door hun grote reikwijdte de ideale aanvulling op de klassieke heggenscharen. Met de STIHL heggenscharen op steel kunt u vanaf de grond gemakkelijk en veilig takken zagen. De nieuwe STIHL elektrische heggenscharen voor gebruik rond het huis overtuigen door een optimaal vermogen, weinig lawaai en zonder schadelijke uitstoot.

Stihl bladblazers BG, BGE en BGA
Bladeren, gemaaid gras of afval - met de sterke bladblazers van STIHL reinigt u moeiteloos alle oppervlaktes, paden en borders op uw terrein. Onze machines zijn eenvoudig te bedienen en overtuigen door hun blaaskracht en sterke luchtdoorzet.

 

Stihl bladzuigers SH en SHE
De bladzuigers van STIHL verslinden heel wat bladeren, maai- en snoeiafval en hakselen tegelijkertijd dit biomateriaal kort en klein. Daardoor wordt het biomateriaal tot 10% van zijn oorspronkelijke volume gereduceerd en kan het onmiddellijk als compost- of mulchmateriaal worden gebruikt. Maar dat is nog niet alles: met de standaard bijgeleverde toebehoren kan de bladzuiger worden ingezet als een krachtige bladblazer !

 

Stihl brandstoffen en smeermiddelen
Zorgen voor duurzame, schone motoren bij uitstekende smeereigenschappen en duidelijk minder schadelijke uitlaatgassen.

STIHL en Robertus Mechanisatie

De STIHL groep ontwikkelt, produceert en verkoopt motormachines voor bos- en landbouw, alsook voor landschapsbeheer en tuinonderhoud, de bouwsector en de veeleisende particuliere gebruiker. De producten worden uitsluitend via de servicebiedende STIHL vakhandelaren verdeeld.
Robertus Mechanisatie behoort tot dit netwerk en mag zich exclusief STIHL specialist noemen.

Op de website van STIHL is informatie over alle machines uit de productrange te vinden.
Door hier te klikken opent de STIHL website in een nieuw venster.