Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
(0599) 671 300

Robertus Mechanisatie laat in de Tuin en Park winkel een geselecteerd aantal STIGA tuinmachines zien, echter vanzelfsprekend zijn alle STIGA producten leverbaar. Robertus Mechanisatie adviseert u graag bij het zoeken van de ideale STIGA machine voor uw tuin. Stel een vraag aan onze Tuin en Park verkoopspecialisten, plan een afspraak of kom langs in de Tuin en Park winkel van Robertus Mechanisatie.

Stiga productrange

Stiga mulch-loopmaaiers Multiclip
Multiclip mulch-technologie: versnippert het gras fijn en verspreidt het terug in het gazon als voeding. Bemesten, recycleren en tijd besparen - met een perfect maairesultaat.

 

Stiga frontmaaiers Villa
Villa is een knap staaltje techniek. De best verkochte frontmaaier in de Benelux. Je kunt hem in elk seizoen gebruiken dankzij de brede waaier aan accessoires.

 

Stiga frontmaaiers Park
Het geheim achter Park frontmaaiers? De daadwerkelijke knikbesturing zorgt ervoor dat je probleemloos rond obstakels, onder struiken en langs boorden komt zonder ooit nog achterom te hoeven kijken.

 

Stiga robotmaaiers Autoclip
Stiga Autoclip – hoogtechnologische robotmaaiers die kracht en intelligente eigenschappen combineren. Je zult nooit meer je gras hoeven maaien, want een perfectionist zorgt hiervoor. Leun achterover en laat de robot het werk voor jou doen.

STIGA en Robertus Mechanisatie

Stiga werd in 1934 opgericht in Zweden en heeft meer dan 80 jaar ervaring met vernieuwende producten voor de consument. Ons doel was, en is nog steeds, u meer te laten genieten van alles in en rond de tuin. Volgens de traditie en de veeleisende noordelijke klimaten, pakken alle producten Stiga uit met een hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende prestaties. Robertus Mechanisatie maakt deel uit van het STIGA dealernetwerk en mag zich met de jarenlange ervaring in de frontmaaiers exclusief STIGA expert noemen.

Op de website van STIGA is informatie over alle machines uit de productrange te vinden. Door hier te klikken opent de STIGA website in een nieuw venster.