Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
(0599) 671 300

Robertus Mechanisatie laat in de Tuin en Park winkel een geselecteerd aantal KÄRCHER reinigingsmachines zien, echter vanzelfsprekend zijn alle KÄRCHER-professional producten leverbaar. Robertus Mechanisatie adviseert u graag bij het zoeken van de ideale KÄRCHER machine voor uw situatie. Stel een vraag aan onze Tuin en Park verkoopspecialisten, plan een afspraak of kom langs in de Tuin en Park winkel van Robertus Mechanisatie.

Kärcher AGRO CLUB productrange

Kärcher koudwater hogedrukreinigers HD
Koudwater hogedrukreinigers - een koude douche voor hardnekkig vuil. Dagelijks schone machines, voertuigen en gebouwen: met druk en een hoge capaciteit kunnen de koudwater hogedrukreinigers ook hardnekkig vuil verwijderen. Ideaal voor plaatsen met grote oppervlakken.

Kärcher warmwater hogedrukreinigers HDS
Met warm water reinigen de hogedrukreinigers nog beter met dezelfde hoeveelheid druk. De Kärcher machines imponeren door het hoogste niveau van gebruikscomfort en de meest up-to-date technologieën.

Kärcher stof-/waterzuigers Tact, Ap en Standaard klasse
De Kärcher stof-/waterzuigers kunnen elk soort vuil aan. Of het nu droog, vochtig of nat is, de juiste machine uit het Kärcher assortiment zal alles schoon maken.

 

 

Op de website van KÄRCHER is informatie over alle machines uit de productrange te vinden.
Door hier te klikken opent de KÄRCHER website in een nieuw venster.