Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
(0599) 671 300

Robertus Mechanisatie laat in de Tuin en Park winkel een geselecteerd aantal HONDA tuinmachines zien, echter vanzelfsprekend zijn alle HONDA power-equipment producten leverbaar. Robertus Mechanisatie adviseert u graag bij het zoeken van de ideale HONDA machine voor uw tuin. Stel een vraag aan onze Tuin en Park verkoopspecialisten, plan een afspraak of kom langs in de Tuin en Park winkel van Robertus Mechanisatie.

Honda productrange

Honda loopmaaiers
In 1978 werd de eerste Honda-grasmaaier gemaakt met een viertaktmotor. Nu is er een geschikt model voor elke tuin.

 

Honda zitmaaiers
Voor grotere grasvelden is een zitmaaier een goede keuze. Het bespaart u tijd en moeite, en geeft u ook wat extra plezier.

 

Honda 4-takt bosmaaiers
Comfort staat voorop. Dankzij de antivibratiekoppeling die vermoeidheid tegengaat en de vernieuwde 4-taktmotor die weinig lawaai maakt, zijn deze bosmaaiers heel prettig in gebruik.

 

Honda tuinfrezen
De onovertroffen en geavanceerde viertaktmotoren in onze tuinfrezen zijn directe familie van onze motorfietsen en auto's. Zij vormen het sterke hart van al onze tuinfrezen en maken het losmaken van de grond heel makkelijk.

 

HONDA en Robertus Mechanisatie

De beroemde 4-takttechnologie van HONDA is wereldwijd legendarisch. Inmiddels viert HONDA haar 60e verjaardag, en de honda ingenieurs lopen nog steeds voorop in het produceren van motoren met schonere emissies, lagere geluidsniveaus en superieure prestaties. Ze laten u nooit in de steek, in geen enkel jaargetijde.

Op de website van HONDA is informatie over alle machines uit de productrange te vinden.
Door hier te klikken opent de HONDA website in een nieuw venster.