Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
(0599) 671 300

Amazone producten

Amazone ZA kunstmeststrooiers

De ZA twee schijvenstrooier van Amazone staan bekend om hun hoge kwaliteit. Dit door de gehele linie van de zeer eenvoudige ZA-X tot en met de zeer uitgebreide ZA-TS weeg & gps strooier!
De langzaam draaiende roerder en de lage schoteltoerentallen zorgen voor een zachte behandeling van het kunstmest. Met de weegstrooier is kalibreren niet meer nodig! In combinatie met een GPS-switch module wordt overlap voorkomen en het milieu ontzien. 
De zeer uitgebreide ZA-TS weegstrooier met GPS biedt de mogelijkheid tot een werkbreedte van 54 meter. Perfect kantstrooien gebeurt met de geintergreede Auto-TS in de strooischotels. 

Amazone Pantera zelfrijdende spuitmachines

In de zelfrijdende veldspuit voor de gewasbescherming zijn de modernste technieken en intelligente managementsystemen geïntegreerd . Uitgerust met "SpeedSpraying tot 20 km/h" werkt de Pantera snel op het veld. Met 50 km/h topsnelheid verplaatst hij zich snel op de weg. met de optionele hydraulische hoogteverstelling zijn hoge mais gewassen of zonnenbloemen geen probleem voor de Pantera

Amazone UX getrokken spuitmachines

Zelfs met maximaal 6200 l blijft de UX getrokken machine een zeer compacte machine. De veldspuit is uiterst wendbaar en eenvoudig te bedienen. De parallellogram ophanging zorgt voor optimale demping van de spuitboom, dit maakt hoge spuitsnelheden en transportsnelheden mogelijk. 

AmaSwitch en AmaSelect maken i.c.m. met GPS de spuitmachine uiterst nauwkeurig. Individuele doppenschakeling bespaart middel en ontziet het milieu en gewas. 

Amazone UF gedragen spuitmachines

De gedragen spuiten van Amazone hebben een licht frame. Ook de bomen zijn met hun speciale profielconstructie super licht. Het compacte bedieningspaneel met vul/spoel inrichting zit aan de linker kant van de machine. De Super-S spuitboom klapt op achter de machine, hiermee voorkomt u hinder bij het in en uitstappen van de trekker. 

Amazone D9 aanbouwzaaimachine

De driepunts aanbouwzaaimachine D9 kan solo of in combinatie met alle actieve grondbewerkingsmachines worden gebruikt. De D9 kenmerkt zich door een stabiele constructie van het frame en de grote zaadtank. Met het nieuwe doseersysteem VarioControl worden zaaihoeveelheden van 1,5 tot 400 kg/ha zeer nauwkeurig en betrouwbaar uitgebracht.

Amazone AD mechanische opbouwzaaimachine

De mechanische opbouwzaaimachine AD kan worden gecombineerd met rotorkopeggen of cultivatoren van Amazone, of een grondbewerkingsmachinevan een ander fabricaat. Er is de AD-Special en de AD-Super met grotere zaadtank.

Amazone AD-P opbouwzaaimachines

De robuuste AD-P serie opbouwzaaimachines bieden een uitstekend bedieningscomfort en veel verschillende uitvoeringsmogelijkheden.  De doseerunit van de AD-P serie zaaimachines wordt elektrisch aangedreven. Dit maakt kalibreren en instellen van zaaihoeveelheid vanuit de trekkercabine mogelijk. De goede bereikbaarheid maakt het verwisselen van doseerrollen gemakkelijk. Bediening van de AD-P zaaimachines kan door middel van de AMADRILL+ computer of iedere andere ISOBUS-compatible terminal.

Amazone GreenDrill opbouwzaaimachine voor fijne zaden

De GreenDrill opbouwzaaimachine is geschikt voor het uitbrengen van fijne zaden en tussengewassen. De zaai-as kan afhankelijk van het soort zaad met verschillende zaaiwielen worden uitgerust. Aandrijving van de zaai-as en de turbine gebeurt elektrisch of hydraulisch. De bediening van de GreenDrill gebeurt middels een computer met verschillende mogelijkheden en uitvoeringen. De zaadtank is leverbaar met een inhoud van 200 liter en 500 liter.

Amazone ED en EDX precisiezaaimachines

De preciesiezaaimachines ED werken zeer nauwkeurig door het vacuüm- principe. Door het vacuüm worden de korrels stevig tegen de gaten van de zaaischijf gezogen. Exact verenkelen gebeurt mechanisch door de afstrijkers. De machine is ongevoelig voor snelheid en korrelvorm. De aandrijving van de zaai-aggregaten is ingekapseld en vraagt weinig onderhoud.

De EDX precisie snelzaaimachines onderscheiden zich door het scheiden van het verenkelen en het aflegsysteem. Daardoor is het mogelijk met zaaisnelheden tot 15 km/u te werken waardoor de capaciteit ten opzichte van de gebruikelijke precisiezaaiachines tot 50% kan toenemen.

Amazone Catros en Catros-special compactschijveneggen

De Catros is als gedragen machine leverbaar in starre en hydraulisch opklapbare uitvoering of als getrokken variant: voor elk bedrijf de juiste uitvoering voor maximale capaciteit. Twee rijen van holle schijven maken de bovengrond open. De hoge snelheid zorgt voor een optimale vermenging van grond en stro. De Catros wordt gekenmerkt door de onderhoudsarme lagers met glijringafdichting en steenbescherming op basis van rubber veerelementen.

Amazone Cenius en Cenius TX mulchcultivator

De Cenius mulchcultivatoren zijn leverbaar in starre en hydraulisch opklapbare uitvoering of als getrokken variant. De Cenius is als gedragen variant met 3 rijen tanden geschikt voor zowel de snelle oppervlakkige- als diepe grondbewerking. Door de hoge bouw met grote doorlaat kunnen grote hoeveelheden stro goed worden verwerkt. Navolgende schijvenparen egaliseren de losgemaakte grond gelijkmatig. Een groot assortiment kouters verzekert u van het gewenste effect bij verschillende toepassingen.

Amazone Cayron & Cayros ploegen

Amazone biedt met de Cayron serie 5 en 6 schaar wentelploegen, en met de Cayros 3, 4, 5 en 6 schaar wentelploegen. Een compleet modulair systeem met verschillende framehoogten en risterafstanden maakt de keuze voor een compromisloze ploeg die voldoet aan alle induviduele eisen mogelijk.