Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
(0599) 671 300

Struik Producten

Al meer dan 80 jaar heeft Struik zich ontwikkeld als specialist op het gebied van grondbewerking en heeft inmiddels al vele innovaties op zijn naam staan. Wat ooit begon als smederij, is inmiddels uitgegroeid tot een moderne fabriek waar dagelijks hoogwaardige machines geproduceerd worden die hun weg vinden naar de gebruikers in meer dan 76 landen.

Struik Glutton 3000 loofklappers
De Struik loofklapper type Glutton is standaard voorzien van een demontabele driepunts aansluiting waardoor de machines zowel in de front als gedragen ingezet kan worden. Door de vorm van het frame in combinatie met de speciaal gevormde geharde klepels, welke de contouren van de ruggen volgen, genereert de loofklapper extra zuigkracht met een beter klapwerk tot gevolg. Dankzij het lage gewicht zal er weinig insporing van de tractor zijn. De loofklappers zijn leverbaar van 2x75cm tot 8x90cm.

Struik 2LKB75 Shift 1500 verstek loofklapper
Struik heeft in samenwerking met Robertus mechanisatie uit 2e Exloermond een loofklapper ontwikkeld die geschikt is voor het rooien en klappen tegelijk met een verstekrooier. Door de sideshift op de loofklapper is de machine 1,50 meter te verplaatsen en klapt dus twee rijen naast de trekker en tevens wordt het loof afgevoerd naar de zijkant en komt zo niet door de rooimachine

 

Struik grondbewerking
Door de blijvende technische ontwikkeling van de bestaande machines maar ook door het op de markt brengen van nieuwe machines zoals de StruikWeedFix, de Cultimac en de Culticlean, weet Struik steeds weer opnieuw te beantwoorden aan de vraag van de markt.