Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
(0599) 671 300

Miedema Producten

Miedema biedt al sinds 1940 effectieve oplossingen voor agrariërs wereldwijd. In nauwe samenwerking met Dewulf biedt Miedema een volledig productgamma voor de aardappelteelt.

Miedema CP bekerpootmachines
De CP bekerpootmachine is een multifunctionele aardappelpootmachine die zijn kwaliteiten ruimschoots bewezen heeft in de praktijk. De Miedema CP combineert een hoge capaciteit, gebruiksvriendelijkheid, een precieze aflegnauwkeurigheid en is het toonbeeld van aardappelvriendelijkheid. 

Miedema MS snarenbedpootmachines
De Miedema Structural snarenbedpootmachine is het meest geschikt om een grote variatie aan pootgoed snel en nauwkeurig te poten. De vooruitstrevende techniek maakt het mogelijk om de pootafstand, afhankelijk van de grote van de aardappel, te variëren. Het resultaat? Een optimale stengelverdeling en een homogener eindproduct.

Miedema MH stortbunkers
De Miedema stortbunker zorgt voor een perfecte ontvangst van uw aardappelen, waarna zij gebufferd, gereinigd en eventueel gesorteerd worden. Automatische capaciteitsregeling (MH-Control) zorgt voor een optimale capaciteit van uw inschuurlijn. Door de vele combinatiemogelijkheden van type stortbunker in combinatie met de vele varianten aan reinigingsmodules, kunnen wij deze volledig naar uw wens samenstellen.

Miedema MC duobanden
Gebruikersvriendelijkheid, betrouwbaarheid en capaciteit zijn de belangrijkste criteria bij het transport van uw product naar de aanvoer. De MC (Miedema Conveyor) producten combineren al deze voordelen in één machine.

Miedema ML hallenvullers
De Miedema hallenvullers zijn gemaakt om uw aardappelen zorgvuldig in terrassen neer te leggen. U kunt hierbij kiezen om dit handmatig te doen, of met een volautomatisch terrasopbouw programma. Simpeler kan bijna niet!

Miedema MB kistenvullers
De Miedema kistenvullers doen iets wat u direct meer rendement oplevert: het automatisch vullen van kisten zonder uw kostbare product te beschadigen. De voorgeprogrammeerde volautomatische vulprogramma’s zijn volledig op dit principe afgestemd. Onze kistenvuller garandeert de best mogelijke kistenvulling bij elke maat. Hoe? Door een brede vulband te gebruiken en de kist laag voor laag productvriendelijk te vullen.

Miedema MHC combi machines
Uw wensen zijn het uitgangspunt bij een voor u op maat gemaakte combimachine. Onze combi’s creëren een totaaloplossing voor het bufferen, sorteren, reinigen, lezen en transporteren van uw product. Door het combineren van de uitzonderlijke voordelen van de verschillende inschuurmachines van Miedema, biedt de combi u een machine die perfect is afgestemd op uw voorkeuren.  

Miedema AKL kistenkantelaars
Miedema kistenkantelaars passen zich perfect aan op uw werkzaamheden. De gewenste productstroom bereikt u met de automatische snelheid van de bufferband. Zelfs de laatste knollen worden zorgvuldig en zonder schade uit de kistenkantelaar geschud.

Miedema Webgrader websorteerders
Miedema sorteerunits verhogen de marktwaarde van uw aardappelen door een zeer nauwkeurige sortering in de juiste maatverdeling. De veelzijdig in te zetten sorteerunits zijn zeer flexibel in te zetten, direct achter de stortbunker of los in de inschuurlijn.