Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
(0599) 671 300

Dubex Producten

DUBEX is een fabrikant van hoogwaardige gewasbeschermingmachines. Sinds de oprichting in het jaar 1953 heeft het familiebedrijf, vandaag de derde generatie, zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf op de Midden- en Noord-Europese markt.

Dubex getrokken spuitmachines
Junior, Vector, Mentor, Actor, Stentor en Maxtor II luiden de namen uit de serie getrokken spuitmachines van DUBEX. Machines met een tankinhoud oplopend van 2300 liter tot 16000 liter en een spuitboombreedte van 18 tot 52 meter. Ontwikkeling, productie en afzet vinden plaats volgens de strengst geldende voorschriften. Alle machines ondergaan af fabriek een keuring conform Europese richtlijn EN 13790.

De ISOBUS systemen ondersteunen Section-Control automatische GPS sectieaansturing, zelfs een individuele dopaansturing is leverbaar, Distance-Control automatische boomhoogtegeleiding en automatische afslag van de vulkranen.

Dubex gedragen spuitmachines
Het topmodel van de gedragen veldspuiten is het Model 8. Een compacte machine met een leeggewicht van 900 kilo en een tankinhoud van maximaal 1.100 liter. Standaard uitgerust met een Super-Balans-systeem en een solide constructie. De machine is compact, waarbij de bomen worden gevouwen in de lengterichting naast de veldspuit. Een professionele machine, die zeer geschikt is voor het zwaardere werk.

Model 8 is standaard voorzien van een spuitcomputer, luchtafsluitbare doppen en een ringleidingsysteem. De machine kan uitgerust worden met 5 tot 13 elektrische sectieafsluiters en een robuuste zuiger-membraanpomp van 210 liter per minuut. Grotere pompen met een capaciteit van 300 liter per minuut zijn leverbaar, alsmede elektro hydraulische bediening en afzonderlijke bewerking van de topsecties. Zo koppelt u met Model 8 de handigheid van een gedragen veldspuit met de solide prestaties van een getrokken veldspuit.