Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
(0599) 671 300

Dewulf producten

Dewulf zeefbandrooiers blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en reinigingscapaciteit.  Zelfrijdend of getrokken, van twee tot vier rijen, en met bunker of elevator, Dewulf heeft een rooioplossing voor iedere situatie.
 

Dewulf Torro
De Dewulf Torro is een lichte, getrokken 2-rijige bunkerverstekrooier met speciale aandacht voor aardappelvriendelijkheid en zo ook voor productkwaliteit. De rooier is specifiek daarvoor voorzien van tal van innovatieve features.  Dankzij het Quick Change System vraagt het wisselen tussen de verschillende rooikits van de Torro (aardappels, wortelen, uien, rode bieten) bovendien slechts 15 minuten.

Uniek gekromde loofband
De getrokken 2-rijige zeefbandrooier met bunker beschikt over 2 zeefbanden gecombineerd met een gekromde, uiterste aardappelvriendelijke, loofband die uniek is de markt. Dankzij dit design blijft de valhoogte beperkt tot een absoluut minimum en blijft loof beter op de loofketting.

De Torro is uitgerust met 2 vlakke egelbanden. Het sorteerplatform biedt plaats voor 7 personen. De Torro heeft daarnaast een lage behoefte aan trekkervermorgen en rooit al met een trekker van 100 pk.

Torro is uitgerust met een rijdend lossenbunker voor een hoge productiviteit.

Dewulf 2060
Met de R2060 getrokken zeefbandrooier heeft Dewulf een performante machine gebouwd waarmee u sneller en gemakkelijker kunt werken, en waarbij de aardappelkwaliteit wordt behouden. Dankzij zijn modulair concept is de R2060 rooier perfect aanpasbaar aan uw specifieke werkomstandigheden.

Dewulf 3060
De Dewulf R3060 2-rijige zelfrijdende zeefbandrooier heeft zijn diensten al bewezen op akkers over de hele wereld. In natte of droge omstandigheden, heuvelachtig of vlak, de R3060 verstekrooier heeft zijn strepen verdiend in ontelbare, productieve werkuren.

Dewulf 4060
De R4060 2-rijige zelfrijdende zeefbandrooier met elevator is gebaseerd op een beproefd rooimechanisme. De uiterst wendbare machine is uitgerust met een permanente hydrostatische driewielaandrijving die traploos regelbaar is. De trekkracht is bovendien regelbaar per wiel zodat u zelfs in de slechtste omstandigheden blijft rooien. 

Dewulf Kwatro
Sinds de lancering in 2010, was Dewulf de eerste constructeur die frontaal rooien combineerde met een klassieke zeefweg, egelband, reinigingsmodules én dit met de grootste bunker op de markt. Dewulf ontwikkelde de rooier INNOVATIEF verder, zonder daarbij afbreuk te doen aan wat de machine zo uniek maakt. Doorheen de jaren wist de Kwatro een sterke reputatie op te bouwen als meester in het veld, altijd en overal.

Dewulf klembandrooiers
De Dewulf klembandrooiers halen het beste naar boven dankzij hun unieke en onverwoestbare plukmechanisme. Dewulf biedt zelfrijdende, getrokken en gedragen klembandrooiers, voor één tot vier rijen, en met bunker of elevator.