Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
(0599) 671 300

Claas Producten

Claas ontwikkeldt al meer dan 100 jaar machines voor de Landbouw. In een range van 70- 530 pk bouwt Claas tractoren voor elke type bedrijf en toepassing. Daarnaast heeft Claas een uitgebreide pakket voederwinningstechniek. Zeer degelijk machines, gericht op efficientie en betrouwbaarheid! 

Claas Xerion 5000-4000
Wij menen, dat grootte alles is, zolang deze ook alles kan. De grote tractor XERION bewijst dit indrukwekkend met een motorvermogen tot 530 pk, wat hij betrouwbaar op de grond overbrengt, dankzij talrijke intelligente systemen en de vier even grote aangedreven wielen.
Product tour Xerion

Claas Axion 950-920
De AXION biedt met echte 400 pk een onovertroffen capaciteit, die elke uitdaging aan kan.

Claas Axion 870-800
Een tractor, waarvan de voordelen voor zich spreken. Een bediening, die geen raadsels oproept. Een comfort, waardoor lange werkdagen korter lijken. Een intelligente werkkracht, die aan alle eisen voldoet. Vermogens van 200-295 pk.
Product tour Axion

Claas Arion 650-530
De techniek van de grote tractoren in compact formaat. CLAAS biedt met de ARION 600 en 500 serie dezelfde techniek en comfort van de grote CLAAS tractoren nu ook in het vermogensbereik van 140 tot 184 pk.
Product tour Arion 600-500

Claas Arion 460-410
Elke dag brengt nieuwe uitdagingen, dat weet niemand beter dan jij. Je hebt een tractor nodig, waar je van op aan kunt. Je wil geen standaard type, maar een tractor die precies dat doet, wat je van hem verwacht – niet meer, maar zeker niet minder. De ARION 400 is precies zoals je hem nodig hebt en zoals je hem wenst.
Product tour Arion 400

Claas Atos 350-220
Een familie kan men niet uitzoeken? Dat kan wel. Zijn prestaties – precies afgestemd op uw wensen. Zijn bediening – recht toe, recht aan zonder fratsen. Zijn rijgevoel – een echte CLAAS. Past in onze familie – en de uwe. De nieuwe ATOS.
Product tour Atos

Claas Elios 240-210
Voor vele dingen moet men geschikt zijn. In krappe stallen en op steile hellingen heeft u een tractor de met juiste afmetingen nodig. De ELIOS vindt zijn weg op werkplekken, die voor klassieke tractoren onbereikbaar zijn,.

Claas Scorpion 1033-635
De SCORPION modellen 1033-635 imponeren met hun prestaties. Alle modellen hebben aanzienlijk meer hef- en opbreekkracht en meer hydraulisch vermogen voor maximale laadcapaciteit en maken de SCORPION tot een onmisbaar werktuig op uw bedrijf.
Product tour Scorpion

Claas Torion 1914-535

Na de eerste uitstekende resultaten van haar samenwerking met Liebherr, heeft CLAAS nu nieuwe wielladermodellen toegevoegd aan het assortiment. Met een laadvermogen van 12 ton bij de grote modellen TORION tot 3,5 ton bij de kleine handige wielladers

Claas Torion

Claas Voederwinningstechniek

Binnen de voederwinningstechniek biedt Claas een vol pakket aan degelijke machines om uw product efficient en met de beste kwaliteit binnen te halen. Van de Disco & Corto maaiers, Volto schudders, Liner harken, Rollant & Variant persen, Quantum opraapwagens tot Cargos dubbeldoelwagens.