Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
(0599) 671 300

SBG weerstation - 27% MIA

SBG Viper4+ met weerstation = 27% MIA
SBG biedt in combinatie met de nieuwe terminal Viper 4+ een GPS gekoppeld weerstation. met SBGuidance Weather Sensor is actief loggen van klimatologische gegevens mogelijk. Daarmee valt het gehele GPS systeem onder MIA (milieu-investeringsaftrek).

Weerstation
Het SBG weerstation logt en karteert temperatuur en luchtvochtigheid. De sensor is standaard uitgerust met een magneet, zodat de sensor op elke gewenste plek  geplaatst kan worden. De kabel kan je middels USB aansluiting makkelijk verlengen zodat je de sensor eventueel ook op een werktuig tussen het gewas kunt plaatsen. In SBGuidance kun je de meetwaarde aflezen. Na het laden van een perceel (A-B lijn) begint het karteren

Karteren
Geregistreerde data karteert het systeem direct. De weergegeven ranges variëren naar gelang de totale spreiding van de metingen. De pixel-grootte in handmatig in te stellen. Nadat het perceel opgenomen is, kan de data geëxporteerd worden naar PC. Via op de kosteloze SBG Office Manager kan eenvoudig worden bekeken, waarna je de kartering kunt printen, exporteren naar Google Earth of via een management programma kunt overzetten in een taakkaart (shapefile)

Prijs
Het SBG Weerstation is per direct beschikbaar, heeft een meerprijs van € 300,- en is alleen te combineren met het Viper4 + RTK display. Met deze investering kunt u momenteel in aanmerkingen komen voor 27% MIA via MIA code D2320.

Voor meer informatie staan wij u graag te woord.

 Naar overzicht